tots' mummy
...tetiba teringat nak update blog..
giler ke hape..dah 4 tahun x update blog..tetiba buang tebiat lak aku rasa..
the past 4 years byk dah berubah...dari 2 anak dah jadi 3...alhamdulillah
dari keje kilang kemaruk jadi student balik...
dari ada kedai kecik..biar terbengkalai...hurm..opss umur pun dah 3 series!!

tu je la setakat ni...dah bertahun x membebel kat sini...saje je nak membebel balik...boleh???

p/s: Irshaad dah darjah 2...humaira next year darjah satu....nabeeha---the new addition in our life (blessed!) dah 3 tahun.

p/p/s: next post lagi 5 tahun.... =p
tots' mummy
Sian blog ni kena tinggal..hehehe almaklumler asik sibuk ngan blog baru...by the way thanks to those who manage to visit my little shop.... Tots' Collection ...
Nanti jemputla dtg selalu...pastu jgn lupa beli hehehhe....
Ermm...talking about being bz....somebody advice me to quit the job for the sake of my kids...be a queen at home..taktaula...tengokla...memang nak fokus kat humaira n irshaad..but it's true that my work occupied most of my time...bila pikir balik ...banyak sebenarnya momen2 yg aku dah terlepas masa diorg semakin membesar....even humaira sekarang dah developed template sendiri... "thank you..kakak", "good nite..kakak", "bye bye...kakak"....huhu walaupun sebenarnye dia tgh cakap kat aku or her daddy...bukan salah dia pun..most of her time she spent with kakak...well, maybe I shud listen to that advice....pepapun kita tunggu dan lihat...AK pun memang dah lama bg advice yg sama....
tots' mummy
Silakan ke kedai kecik kami....http://totscollection.blogspot.com/ ada sedikit promosi pembukaan. kalau ada yg berkenan sila bagitau ek...

p/s: izah jgn lupa promote kedai keciku di blogmu yg femes itu...huhuhu...
tots' mummy
Dah lama tak lepas gian main netball semenjak universiti dolu-dolu, semalam akhirnya dapatla aku show off ehehehe bakat yg dah lama kupendamkan..ecewah! Memang best giler and team plak gile2 gak so basically kalau kalah pun takde hal janji hepi..tapi nak wat camne kan tuhan tu dah nak bagi menang pulak..hahahah...eee riaknyer bunyi... 1 week ago CTRM planned to organize netball match so Kak Ada selaku kapten pasukan Ge-Girl telah berusaha mengumpulkan pemain2 handal utk dijadikan member team dia...antara bakat2 luarbiasa yg dapat dikumpulkan Massu, Zura, Assha, Kak Ada sendiri, Fara, Masz, Fiza and myself.....training 3 hari jer then terus lawan ari ahad...

First 2 games main cam budak umur 4 tahun...last 2 games barula ada gaya SUKMA players...heheheh...towards final game sume dah injured..almaklumler huhuhu...Aku lak siap terpele'ot....hari ni gi ofis dah terjengket2...seb baik AK tak bising..siap tlg balutkan kaki lagi tu, hehehe...